Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijk instelbaar. En, het ziet er goed uit! De JABLOTRON 100 is een revolutionair hybride (bekabeld als draadloos) systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid tot automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

 

Schaalbaarheid en uitbreiding

Het hybride inbraakmeldsysteem biedt oplossingen voor een spectrum van installaties. (Maximale bewegingsvrijheid.) Het systeem kan worden afgestemd op specifieke installatie met uitbreidingsmogelijkheden, functies en diensten. De modulaire en schaalbare structuur van dit systeem bieden een kosten effectieve, toegesneden oplossing voor zelfs de veeleisende installaties. Het omvat een complete lijn van uitbreidingsmodules om aan de eisen van hedendaagse installaties te voldoen terwijl investeringen beschermd worden en groei in de toekomst wordt gewaarborgd.

profesioneel alarmsysteem particulier & zakelijk

BTN-EyeSecurity informeert u graag over de diverse mogelijkheden van dit systeem. Jablotron 100 bestaat uit ‘diverse verschillende panelen’ welke in het algemeen allemaal dezelfde functies hebben. Afhankelijk van de situatie en uw wens wordt o.a. de uitstraling en soort communicatie bepaald.

4 stappen voor beveiliging

De eerste stap is een hoogwaardig alarmsysteem. We houden ons al 25 jaar bezig met de productie en ontwikkeling van bijzondere alarmsystemen. Dat is één van de redenen waarom onze alarmsystemen zo eenvoudig te bedienen zijn, en meerdere innovatieve functies bevatten.

De tweede stap is professionele installatie. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze partners die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn. Daarom werkt alles zoals het moet.

De derde stap die we aanbevelen is om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een alarmcentrale. De laatste stap is dat medewerkers van de alarmcentrale contact met u opnemen als er iets gebeurt, en een beveiligingsteam naar uw huis sturen.

2 knoppen voor intuïtieve bediening

De bediening van uw JABLOTRON 100+-alarmsysteem is heel eenvoudig – één druk op de knop volstaat. Dit kan omdat elke knop op een segment een zone in uw huis vertegenwoordigt, of een bepaalde functie, zoals het tuinbesproeiingssysteem.

Groene en rode knoppen

Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP: uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd.

U kunt in één oogopslag zien welke alarmzones van uw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

100% veilige autorisatie

U bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen.

Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.

Een alarmsysteem dat met u meegroeit

Als u in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast uw huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van uw JABLOTRON 100+-alarmsysteem uit te breiden naar nieuwe delen van uw huis.

Beveilig uw huis, waar u ook bent

Via onze mobiele app en web-app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen, en apparaten of toestellen in uw huis beheren. U ziet meteen wat er thuis gebeurt waar u ook bent: op vakantie, op uw werk of als u aan het winkelen bent.

Via de app hebt u:

  • Een overzicht van alle JABLOTRON-apparaten
  • Controle over uw alarmsysteem alsof u een fysiek bedieningspaneel gebruikt
  • Een volledig overzicht van gebeurtenissen inzien
  • Op afstand toegang tot beelden van detectoren in beveiligde ruimtes
  • Toegang tot gegevens zoals temperatuurgrafieken en energieverbruik

 

 

4 manieren om uw JABLOTRON 100+-alarmsysteem te bedienen

U kunt uw alarmsysteem op een aantal manieren bedienen, of u nu het alarm wilt uitdoen, de lichten aandoet of de rolluiken neerlaat.

Bedieningspaneel met segmenten

Mobiele app voor smartphones

Web-app voor browsers

Sleutelhanger met afstandsbediening

Download de applicatie vanaf

Apple appstore

Google play store