Overal een passende oplossing voor
Er is een breed programma aan terreinbeveiligingssystemen (zowel zichtbaar als onzichtbaar) met een doeltreffende oplossing in nagenoeg elke situatie, waar buitenbeveiliging gewenst is. Naast onderstaande mogelijkheden kan ook bijvoorbeeld  via VCA-software op bijvoorbeeld warmtebeeldcamera’s specifieke detecties plaatsvinden. Wij geven u een vrijblijvend advies op maat!

Powerfence:
Een betrouwbaar anti-inbraak systeem. Het efficiënte antwoord op de vraag naar meer veiligheid rond grote logistieke centra, bedrijven en particulieren. Schrikdraadbeveiliging is de meest complete vorm van perimeterbeveiliging. Het combineert gevoelens met daadwerkelijke alarmering. De meeste mensen zijn bang voor elektriciteit. Dit krachtige afschrikeffect verlegd misdaad en vandalisme naar andere locaties met minder beveiliging.

Gronddetectie:
In de meeste gevallen zal een indringer zich lopend of rijdend voortbewegen over de grond. De grond is dan ook de uitstekende plaats voor een beveiligingssysteem. Onze gronddetectie-systemen dragen zorg voor een optimale en onzichtbaar detectieveld. Deze systemen zijn toepasbaar onder alle type grondsoorten. Een vroegtijdige detectie van indringers is erg belangrijk.

Voordelen:
* Onzichtbaar te plaatsen.
* Beveiliging in 1, 2 of meerdere zones.
* Niet gevoelig voor mist, regen en trillingen.
* Detecteerd op massa en beweging
Het gronddetectie-systeem detecteert onder zand, gras, klinkers, asfalt, beton, en ander type bestrating. Geen grote graafwerkzaamheden zijn noodzakelijk, de mogelijkheid bestaat dat een complete installatie binnen 2 dagen werkend opgeleverd kan worden.

Ramkraakbeveiliging:
In samenwerking met onze partners zijn wij producent, leverancier en installateur van o.a. ramkraak- en terreinbeveiliging, daarnaast kunnen wij een gedegen advies geven op basis van kennis en kunde. Waar geen oplossing is bedenken wij er een. Wij maken en plaatsten evt. de door ons ontworpen materialen.
Voor meer informatie kijk ook op www.ramkraakbeveiliging.nl of neem contact met ons op via 088-8887666