Brandbeveiliging
Brandbeveiliging

Meldkamer brandbeveiliging

Indien vereist door de brandweer wordt/ kan uw systeem worden doorgemeld naar de regionale brandweer-meldkamer en/of naar een particuliere meldkamer.

Onderhoud brandmeldsysteem

Voor het jarenlang zorgeloos functioneren van het brandmeldsysteem is het verstandig en/of vereist om  jaarlijks onderhoud uit te laten voeren.  Na het uitvoeren van dit onderhoud ontvangt u van de servicemonteur een onderhoudsrapportage en een advies.Voor service en onderhoud zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Overname bestaande systemen

Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs zijn wij in staat om bijna alle Brand / Ontruimingssystemen voor u te onderhouden en eventueel over te nemen van uw huidige installateur (ook wanneer u een nog lopend contract heeft). BTN-EyeSecurity is de specialist in brandbeveiliging.

Beveiliging blijft mensenwerk

Beveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van BTN-EyeSecurity onderscheiden zich van anderen door de klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende service door mensenwerk. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. Denk aan camerabeveiling, Beveiligingstechniek,  inbaakbeveiliging, en terreinbeveiliging.

Wij zijn landelijk Erkend VEB Beveiligingsinstallateur. Kies voor beveiligingstechniek BTN-EyeSecurity.