Hikvision ColorVu-technologie, rijk aan kleur.

Hikvision is al jaren leider op gebied van innovatieve oplossingen. Deze traditie wordt voortgezet met de krachtige ColorVu-technologie. Met ColorVu-technologie kunnen camera’s zelfs in extreem slecht verlichte omgevingen duidelijk en kleurrijke videobeelden produceren.

De camera’s zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk een bullet uitvoering en een dome turret model, met audio ondersteuning.

Hikvision.ColorVu_family_v2.5d39d13b0b407

ColorVu Camera With Color, See the True Story.

ColorVu-technologie maakt het verschil

De duisternis biedt bescherming tegen inbraak, en andere misdrijven.

Wanneer een infraroodcamera wordt gebruikt voor nachtbewaking, zijn mensen, voertuigen of andere belangrijke dingen wazig en vervagen op de achtergrond. Details zijn hierdoor moeilijk te zien.

Kleur gerelateerde informatie is van cruciaal belang voor veel scenario’s en is een grote aanwinst voor gegevens en analyse. Conventionele camera’s verliezen vaak belangrijke details wanneer ze alleen zwart-witbeelden weergeven. ColorVu-technologie biedt oplossingen voor deze veelvoorkomende uitdaging waarmee veel gebruikers van beveiligingssystemen worden geconfronteerd.

Wat is Hikvision ColorVu-technologie?

De kracht van Hikvision ColorVu-camera’s is om zelfs bij weinig licht details vast te leggen. Dit is te danken aan twee specifieke doorbraken in hardware-technologie. Namelijk geavanceerde lenzen en hoogwaardige sensoren. In combinatie met extra licht voor extreem donkere scenario’s, garanderen ColorVu-camera’s opnames met kleurrijke details wanneer je ze nodig hebt.

Meer weten? Neem hier contact op met ons.
019-20_ADV_BTN_ColorVu_aug-2