De Hikvision Video-deurbel kunt u zowel los als IP deurbel als in combinatie met een binnenpost gebruiken. Deze intercom biedt u scherpe beelden van de buitensituatie, te samen met een zuivere audioverbinding zodat u zowel op de eventuele lokale binnenunits als buitenshuis via de gratis Hik-Connect App op uw mobiel of tablet een duidelijk beeld en geluid heeft van uw bezoeker.

Veel van onze klanten hebben eerst een IP deurbel van bijvoorbeeld Ring geprobeerd maar komen uiteindelijk toch bij de IP-duurbel van Hikvision uit. Dit is gewoon de beste IP duurbel in Europa, geen plastic rommel maar IP66 waterdicht en zelfs IK9 BOM-PROOF..!

U kunt van elke bezoeker die u toegang geeft een snapshot uploaden om later te bekijken. Deze buitenunit heeft tevens een eigen webinterface en een Stream zodat u de beelden op een externe NVR kan opnemen bij beweging. Een ander voordeel is dat u deze buitenunit 30° naar links en rechts kunt plaatsen zodat u geen extra backet nodig heeft.

NOTE: dit product heeft geen mogelijkheid voor interne opslag van beelden, dus wildt u de beelden op een later tijdstip terug kijken heeft u of een binnenunit nodig, of een recorder (NVR), of kunt u de beelden via FTP naar een eigen opslag uploaden.

Voordelen vergeleken met de Ring-deurbel:
– zonder abonnement
– lager in aanschafkosten
– koppelbaar met uw huidige deurbel/gong*
– betere beeldkwaliteit
– integreerbaar met het camerasysteem
– robuust en vandaalbestendiger