Een winkel openen is voor veel mensen een droom. De detailhandel biedt dan ook veel kansen, maar het is ook best een uitdaging om in dit digitale tijdperk een goedlopende fysieke winkel of speciaalzaak te runnen. En als je eenmaal je winkel hebt geopend…. krijg je te maken met derving. Naast het kopen van beveiligingsapparatuur is het ook mogelijk om deze te huren. Op deze manier hoeft u geen ‘grote’ investering hiervoor te doen.

Alarmpoortjes huren?
Winkeldiefstal is wellicht de meest voorkomende vorm van diefstal. Vrijwel iedere winkelier, groot of klein heeft het weleens meegemaakt. Heeft u alarmpoortjes nodig in uw zaak maar wilt u liever geen investeringskosten maken?

Alarmsysteem nodig?
Afhankelijk van uw verzekeringseis wordt bepaald in welke mate uw onderneming dient te worden voorzien van een gecertificeerd alarmsysteem. Wij installeren zakelijke beveiligingssystemen met borg klasse certificaat voor ieder type onderneming! Daarnaast regelen wij voor u de meldkameraansluiting en indien nodig ook de alarmopvolging.

Camerasysteem nodig?
Uw locatie beveiligen met een camerasysteem? Dan kunt u een camerasysteem huren of kopen. Voor korte tot middellange termijn projecten is huren voordeliger omdat u niet hoeft te investeren in installatie en apparatuur en natuurlijk het onderhoud. Een camerasysteem kopen is voor de hand liggend als u blijvend over een camerabewakingssysteem wenst te beschikken, hierin maken wij graag een passend voorstel.

Een beveiligingscamera maakt opnamen met als doel criminaliteit te voorkomen en op te sporen. De opnamen worden vaak achteraf gebruikt voor dader-identificatie en als juridisch bewijs in rechtszaken. U werkt preventief door beveiligingscamera’s in te zetten.