Veilig wonen in jouw wijk met woonwijkpreventie

 

Een inbreker zit niet stil. Steeds vaker houden inbrekers social media maar ook overlijdensadvertenties in de gaten om zo hun slag te kunnen slaan. U kunt samen met uw buren waakzaam zijn doormiddel van collectieve beveiliging. Het grote voordeel is dat u zo gezamenlijk de kosten laag kunt houden.

Met collectieve beveiliging wordt de gehele omgeving goed in de gaten gehouden. Wij signaleren niet alleen inbraken en brand, maar alles wat effect heeft op u, uw woning en bijzondere situaties. Ontstaan er gevaarlijke situaties, wordt er sabotage of vandalisme aangetroffen bij u of uw buren, of vinden er illegale activiteiten rondom uw woning plaats, dan heeft dat grote invloed op u, uw woning en omgeving. Bij collectieve beveiliging worden deze situaties meegenomen en wordt er actie ondernomen zodat u weer een veilig gevoel heeft. U kunt deze dienst afnemen in combinatie met alarmopvolging.

Schade direct oplossen

Is er een poging tot inbraak geweest en is uw ruit gesneuveld, of krijgt u de deur niet meer open of volledig dicht, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit snel gerepareerd wordt en u zich weer vertrouwd veilig voelt. Wij hebben een partner die met een 24-uurs service dergelijke problemen direct kan oplossen. De servicewagen is snel ter plaatse en heeft de meest gangbare glassoorten en reparatie middelen bij zich. Zo kan uw schade in de meeste gevallen direct gerepareerd worden. Mocht een reparatie niet direct kunnen dan we ervoor dat er een tijdelijke oplossing geboden wordt en worden de juiste middelen besteld.

Samen uw buurt veilig houden

Wat uzelf voor uw buurt kunt doen.

WhatsApp Buurtpreventie doormiddel van een groep in de chat app WhatsApp. De leden van de groep bestaat uit buurtbewoners en één of meerder beheerders. De leden kunnen elkaar via deze weg elkaar snel op de hoogte brengen van alarmerende situaties of verdachte personen.

Bij alarmerende situaties bel altijd eerst 112.

Informeer daarna de leden via de WahtsApp Buurtpreventiegroep.

Inbrekers afschrikken doormiddel van het laten aanbrengen van een WhatsApp Buurtpreventie bord in uw straat. Aanvragen van een ‘WhatsApp Buurtpreventie’ bord kan via de gemeente Venlo met behulp van een subsidie uit het SAM-fonds.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zelf een beveiligingssysteem aan te schaffen.
Wij informeren en adviseren u graag naar de mogelijkheden. Bel 088 – 888 7 666

Wij handhaven de regels en volgen het advies op van het RIVM en onze brancheorganisatie.
Veiligheid voor u en ons staat voorop!