De waardevolle eigendommen die in uw bedrijf aanwezig zijn, de veiligheid die u op de nieuwbouw van een terrein wilt garanderen, inbraak, brandstichting, vernieling, zaken waarvan u ’s nachts niet wakker wilt liggen. Laat de beveiliging van uw bedrijfspand over aan onze mobiele surveillance dienst en bespaar u zelf een hoop kopzorgen.

Onze gecertificeerde partner in deze, de mobiele surveillancedienst is in te zetten voor open-, sluit- en controlerondes van uw bedrijfspand of voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen. Wilt u dat ’s nachts een extra oogje in het zeil wordt gehouden bij uw pand? Ook dit kunt u met een gerust hart aan deze mobiele surveillance dienst overlaten. Zodat u zelf lekker kan slapen ’s nachts!

Graag nemen wij u deze zorg uit handen door uw bouwproject, bedrijfspand, openbaar gebouw etc. op de juiste manier te beveiliging. Wij kunnen permanent op uw locatie aanwezig zijn en dag en nacht de veiligheid bewaken van het pand of de aanwezige mensen en middelen.

Mobiele meldkamer:

Indien gewenst kunnen wij onze mobiele meldkamer op locatie plaatsen, welke een locatie direct krachtiger maakt door de vele mogelijke toepassingen die deze meldkamer biedt. Uitgerust met uitgebreide camera’s, zorgt deze meldkamer voor de extra voorzieningen die op een locatie vaak nog ontbreken en doet dienst als centrale post waar, op een bouwlocatie, vaak ook de aanmeldingen gerealiseerd kunnen worden van onderaannemers.