Het BTN-WiComm beveiligingssysteem is een tijd- en kostenbesparende oplossing voor zowel de residentiële als de commerciële markt. Dankzij de installatiewizard en de automatische configuratieserver kan het systeem snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. BTN-WiComm is een slim, compact en interactief beveiligingssysteem.

De standaard BTN-WiComm kits bevatten alle benodigdheden voor een hoogwaardige beveiliging om meteen aan de slag te gaan. Het draadloos alarmsysteem is modulair. Hierdoor kunnen systemen eenvoudig worden uitgebreid voor een nog betere beveiliging, veiligheid en controle. Er is een grote keuze aan draadloze 2-weg detectoren, bediendelen en afstandsbedieningen. Tevens is een gratis smartphone-app beschikbaar, uiteraard Nederlandstalig, evenals onze bijgeleverde handleiding. Hiermee bent u in de gelegenheid om geheel zelf dit innovatief semi-professioneel alarmsysteem te plaatsen. Dankzij deze diensten hebben gebruikers volledige controle over de beveiliging van hun pand.

Deze aanbieding is alléén geldig tot 31-1-2019, zolang de voorraad strekt. Wenst u  dit systeem te laten plaatsen door een professioneel beveiligingsmonteur? Vraag naar de mogelijkheden.