Seks, zweet & damesleed…
Dit is de officiele titel van de lezing welke de dames van Serviceclub Lions Bontamps i.s.m. vakgroep Gynaecologie Viecuri houden op 14 november 2019. Om de Lions Bontamps ‘een hart onder de riem te steken’ doen wij hiervoor een financiele sponsoring welke ten goede komt voor het project Verborgen Verlangens. Daarnaast kan onze flyer ‘worden verzilvert’ voor een gratis SafetyCheck waarbij wij ‘uw huis onder de loep nemen’. Wilt u zelf nu al weten wat u kunt doen om uw huis e/o directe woonomgeving veiliger te maken?

Download hier onze beveiligingstips.

‘Er natuurlijk gaat niets boven een actieve signalering!’
Wist u dat u uw woonhuis al elektronisch kan beveiligen met onze starterskit. Met deze alarmkit kunt u bijvoorbeeld al uw gang, woonkamer en keuken voorzien van detectie. Het systeem wordt aangesloten op uw internetverbinding en schakelingen en meldingen gaan gewoon via een app op uw smartphone! Er zijn verder geen verborgen contracten of maandbedragen verplicht, uiteraard is het wel mogelijk om een onderhouds-  en of meldkamercontract te nemen.
Maak een vrijblijvende afspraak voor de SafetyCheck en ontvang tevens een vrijblijvende offerte voor ‘uw beveiligingssysteem’. Bel 088-8887666 of mail naar info@btn-eyesecurity.nl