U bent in het bezit van een alarm- of camerasysteem echter is deze sterk veroudert? Is uw alarmsysteem nog aangesloten op een KPN PSTN- of ISDN-lijn? Let dan op, deze komt per medio 2019 te vervallen! Wij bieden u graag onderstaande oplossing waarbij wij u graag tegemoet komen in de kosten!

Met het uitfaseren o.a. de Aritech Advisor alarmsystemen is er een einde gekomen van de mogelijk meest toegepaste alarmsystemen in Nederland. Begin jaren 80 van de vorige eeuw werd de basis gelegd van deze legendarische alarmpanelen, welke voorzien waren van uiterst betrouwbare hard- en software. Door digitalisering en snelheid in electronische ontwikkelingen is ruim 5 jaar geleden gestopt met de productie van deze CD/CS-alarmpanelen. Onderdelen zijn niet meer te verkrijgen via de reguliere weg, natuurlijk bestaat de mogelijkheid dat via internet nog her en der wat wordt verkocht echter garantie is niet geboden. Indien u nog een dergelijke oude installatie thuis of  uw bedrijf heeft, zie onderstaande afbeeldingen, dan maken wij graag voor u een aanbieding.

Per 1 september stopt KPN met ISDN. Dit heeft consequenties voor uw alarm system en daarom is het interessant om over te stappen naar doormelding via internet. Maar ook als u geen ISDN heeft dus PSTN is het interessant voor u om over te stappen. Wij informeren u graag vrijblijvend, via deze link is een indicatie van kostenbesparing weergegeven. (website www.venloveilig.nl ) U kunt er dus voor kiezen om uw huidig alarmsysteem te behouden, waarbij dan een ‘extra kiezer/omvormer’ tussen uw verbinding en huidig alarmsysteem wordt geplaatst, óf uw kiest ervoor om uw huidig alarmsysteem te vervangen waarbij u tot maar liefst €300.- korting kan krijgen, en u bent dan weer helemaal up-to-date! Informeer naar deze mogelijkheden via 088-8887666 of info@btn-eyesecurity.nl

Recycledeal camerasysteem:
Uw bent in het bezit van een camerasysteem echter wenst betere beelden? Wij recyclen uw huidig camerasysteem waarbij u bij aanschaf van een nieuw digitaal FullHD camerasysteem een korting krijgt van €50.- per camera tot maximaal €300.- per systeem. (Heeft u een groter systeem dan geldt maatwerkkorting!)

Wat verstaan wij onder recyclen?
Wij voeren uw oude systeem af, waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze na controle/aanpassing wordt hergebruikt voor andere doeleinden. Niet-bruikbare apparatuur wordt volgens regelgeving afgevoerd.

–Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en tot 31-12-2018–