24/7 veilig in uw regio Venlo
met beveiligingssystemen
van BTN-EyeSecurity

 

Als regionaal en landelijk VEB erkend beveiligingsbedrijf gevestigd in Venlo streven wij er naar u als particulier, bedrijf en ook de gemeente zelf van optimale beveiliging te voorzien. Dit doormiddel van vakkundig advies, in realisatie van correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossingen en doelgerichte samenwerking. Zo kunt u zich 24/7 veilig voelen in uw regio Venlo.

U heeft maar 1 aanspreekpunt met betrekking tot al uw beveiligingszaken.

Wij zijn specialist in alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeld-/ontruimingssystemen.

 

Voel u Veilig in Venlo!

MEER INFORMATIE
Titel-veilig-venlo-2

 

 

In enkele stappen veilig/beveiliging

in regio Venlo

 

Advies op maat.

Samen met u bekijken wij hoe u woont of werkt. Wij maken op grond van uw een optimaal beveiligingsplan op maat. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart veilig kunt achterlaten.

Beveiligingssystemen gegarandeerde hoge kwaliteit.

Onze beveiligingssystemen zijn van hoge professionele kwaliteit. Wij bieden hiermee voor u een optimale beveiliging die aan alle eisen en normen voldoet. Wilt u een draadloos alarmsysteem voor thuis, zonder verplichte contracten? Lees dan hier verder?

Installatie. Vakkundig en professioneel.

Beveiliging is en blijft mensen werk. Om klantgerichte, innovatieve en vakkundige kwaliteit in beveiligingstechniek te kunnen blijven waarborgen werken wij met gedreven gediplomeerde professionals. Onze monteurs zorgen met zorg voor uw optimale beveiliging.

Directe waarschuwing bij alarm.

Het alarm gaat af! U wordt meteen gewaarschuwd. Met behulp van de gratis app worden meldingen meteen op uw smartphone weergegeven of u wordt gewaarschuwd via de meldkamer.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel nu 088 – 888 7 666

contact met ons