Veilig naor VVV

Voor alle lezers van ‘De Sloef’ is er een actie in de maand November. Deze actie is niet geldig op lopende offertes en in combinatie met andere acties. Voor het aankoopbedrag van maar €179.– (i.p.v. €245.-) bent u in het bezit van deze FullHD- camera, ideaal voor bij de voordeur!

De Hikvision Gold Lijn bevat de absolute pareltjes van techniek. De EXIR dome is voor het eerst voorzien van een SD-card slot. Daarnaast is er in de behuizing extra ruimte gemaakt om de bekabeling gemakkelijk weg te werken. Tevens is de behuizing nu IP67.

Alle modellen zijn voorzien van True WDR van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! Door de slimme encryptie wordt de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet te zwaar belast.

De EXIR domes zijn voorzien van een FullHD-lens met een sensorformaat gelijk aan de DarkFighter. Door deze Ultra Low Light mogelijkheden is ook bij weinig licht een perfect kleurenbeeld te realiseren! Optioneel tegen meerprijs kan bij deze camera een extra muur/plafond-beugel en POE-voeding worden besteld, daarnaast kunt u de installatie ook door ons laten uitvoeren. Informeer naar de mogelijkheden en bel 088-8887666 of kom even naar ons toe.


Alarminstallatie:

Informeer eens vrijblijvend naar ons Semi-Professioneel draadloos alarmsysteem! Dit modulair alarmsysteem kunt u bedienen via uw Smartphone-app en wordt standaard geleverd met 2 detectoren. U kunt het systeem altijd naar wens uitbreiden en tevens is dit alarmsysteem voor u plug&play maar uiteraard kunnen wij u hiermee ondersteunen. Actieprijs van deze set, tijdelijk en zolang de voorraad strekt: €489.-

 

Een veiliger gevoel, 24/7 overal bereikbaar met PANIEKSOS. Eén knop, dé oplossing!
Klik hier voor meer info!

 

***