Waarom kiezen voor een erkend installateur? Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman! 

erkend installateur

Advies en uitvoering via de erkend installateur

Welke beveiliging er ook nodig is, een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. 

Kwaliteitsgarantie van erkend installateur

Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB erkend beveiligingsbedrijf kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

Eisen van verzekeraars

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf  kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk en maakt hierbij gebruik van de VRKI.

Kwaliteitsinspectie door VEB beveiligingsbedrijf

De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk erkend installateur wordt één maal per jaar aan een inspectie / kwaliteitsbegeleiding onderworpen.

Meer weten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Lees ook eens meer over: