Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijk instelbaar. En, het ziet er goed uit! De JABLOTRON 100 is een revolutionair hybride (bekabeld als draadloos) systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid tot automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Schaalbaarheid en uitbreiding

Het hybride inbraakmeldsysteem biedt oplossingen voor een spectrum van installaties. (Maximale bewegingsvrijheid.) Het systeem kan worden afgestemd op specifieke installatie met uitbreidingsmogelijkheden, functies en diensten. De modulaire en schaalbare structuur van dit systeem bieden een kosten effectieve, toegesneden oplossing voor zelfs de veeleisende installaties. Het omvat een complete lijn van uitbreidingsmodules om aan de eisen van hedendaagse installaties te voldoen terwijl investeringen beschermd worden en groei in de toekomst wordt gewaarborgd.

profesioneel alarmsysteem particulier & zakelijkHieronder enkele producten in schema met korte omschrijving

 

4 stappen voor beveiliging

De eerste stap is een hoogwaardig alarmsysteem. We houden ons al 25 jaar bezig met de productie en ontwikkeling van bijzondere alarmsystemen. Dat is één van de redenen waarom onze alarmsystemen zo eenvoudig te bedienen zijn, en meerdere innovatieve functies bevatten.

De tweede stap is professionele installatie. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze partners die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn. Daarom werkt alles zoals het moet.

De derde stap die we aanbevelen is om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een alarmcentrale. De laatste stap is dat medewerkers van de alarmcentrale contact met u opnemen als er iets gebeurt, en een beveiligingsteam naar uw huis sturen.

2 knoppen voor intuïtieve bediening

De bediening van uw JABLOTRON 100+-alarmsysteem is heel eenvoudig – één druk op de knop volstaat. Dit kan omdat elke knop op een segment een zone in uw huis vertegenwoordigt, of een bepaalde functie, zoals het tuinbesproeiingssysteem.

Groene en rode knoppen

Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP: uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd.

U kunt in één oogopslag zien welke alarmzones van uw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

JABLOTRON 100+ – het middelpunt van huisautomatisering

Het JABLOTRON 100+-alarmsysteem biedt talloze slimme functies die u in staat stellen uw leven te automatiseren. Schakel op afstand apparaten aan of uit, stel aparte instructies in voor de jaargetijden, of activeer reeksen automatische gebeurtenissen.

Beveilig uw huis, waar u ook bent

Via onze mobiele app en web-app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen, en apparaten of toestellen in uw huis beheren. U ziet meteen wat er thuis gebeurt waar u ook bent: op vakantie, op uw werk of als u aan het winkelen bent.

Via de app hebt u::

  • Een overzicht van alle JABLOTRON-apparaten
  • Controle over uw alarmsysteem alsof u een fysiek bedieningspaneel gebruikt
  • Een volledig overzicht van gebeurtenissen inzien
  • Op afstand toegang tot beelden van detectoren in beveiligde ruimtes
  • Toegang tot gegevens zoals temperatuurgrafieken en energieverbruik

JABLOTRON 100+ – het middelpunt van huisautomatisering

Het JABLOTRON 100+-alarmsysteem biedt talloze slimme functies die u in staat stellen uw leven te automatiseren. Schakel op afstand apparaten aan of uit, stel aparte instructies in voor de jaargetijden, of activeer reeksen automatische gebeurtenissen.

Een overzicht van alle JABLOTRON-apparaten