Beveiliging is niet alleen een technische zaak, het is ook een kwestie van vertrouwen. De oplossingen van beveiligingsbedrijf BTN-EyeSecurity bieden u beide: de technische voorsprong van een innovatieve onderneming en de ervaring uit het verleden. 

Producten en diensten beveiligingsbedrijf BTN-Eyesecurity

Alle producten en diensten van BTN-EyeSecurity staan voor hoge kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Met innovatieve techniek, een elegant design, hoge mate van bedieningscomfort en flexibiliteit, garanderen wij u een moderne range aan producten, die bijdraagt aan een verbeterde levenskwaliteit voor u als eindgebruiker. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche! Deze website geeft u o.a. een beeld van onze aanpak, dienstverlening en assortiment. Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord, gewoon omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

beveiligingsbedrijf

 

Beveiligingsbedrijf met optimale beveiligingsoplossing

Beveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van BTN-EyeSecurity willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. Denk aan

Wij zijn landelijk Erkend VEB Beveiligingsinstallateur. Kies voor beveiligingstechniek BTN EyeSecurity.

Geworteld door het verleden, gericht op de toekomst!!

Sjoerd

Vrij recent in het vak, leergierig maar inmiddels beveiligingstechniek in hart en nieren.... Alle technische vragen zijn welkom.

Mike Wijnands

Directeur / Eigenaar
Een mooi beroep en leuke mensen waarmee je in aanraking komt, een eerlijk advies staat bij ons voorop!

Marc Stielstra

Directeur / Eigenaar
Beveiligingstechniek is mijn passie. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij de grootste van het land, ben ik blij deze stap genomen te hebben om voor mezelf te beginnen.

Emmy

Boekhouding / Administratie
Boekhouding, administratie en noem maar op. Alles met cijfers is wenselijk, heeft u vragen, dan ben ik de geschikte persoon!

Yvonne

Sales / Commercieel Medwerkster
Sinds jaren ben ik werkzaam in deze 'mannenwereld'. Het leuke bij BTN-EyeSecurity is de afwisseling in het werk!

Mitchel

Beveiligingsmonteur
Vrij recent in het vak, leergierig maar inmiddels beveiligingstechniek in hart en nieren.... Alle technische vragen zijn welkom.

Daniel

Beveiligingsmonteur
Bij BTN-EyeSecurity heb ik de kans gekregen om kennis te maken met de beveiligingsbranche. Elke dag weer ga ik vrolijk naar mijn werk met als doelstelling zoveel mogelijk klanten tevreden te stellen.

Michiel

Beveiligingsmonteur
(Inhuur) electriciën en sinds enkele maanden actief in de beveiligingsbranche. Leuk, uitdagend, vernieuwend en servicegericht.