Beveiliging is niet alleen een technische zaak, het is ook een kwestie van vertrouwen. De oplossingen van beveiligingsbedrijf BTN-EyeSecurity bieden u beide: de technische voorsprong van een innovatieve onderneming en de ervaring uit het verleden. 

 

Producten en diensten beveiligingsbedrijf BTN-Eyesecurity

Alle producten en diensten van BTN-EyeSecurity staan voor hoge kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Met innovatieve techniek, een elegant design, hoge mate van bedieningscomfort en flexibiliteit, garanderen wij u een moderne range aan producten, die bijdraagt aan een verbeterde levenskwaliteit voor u als eindgebruiker. Wij hebben een jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche! Deze website geeft u o.a. een beeld van onze aanpak, dienstverlening en assortiment. Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord, gewoon omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

Beveiligingsbedrijf met optimale beveiligingsoplossing

Beveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van BTN-EyeSecurity willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. Denk aan

Wij zijn landelijk Erkend VEB Beveiligingsinstallateur. Kies voor beveiligingstechniek BTN EyeSecurity.

Geworteld door het verleden, gericht op de toekomst!!

Waarom kiezen voor een BORG/VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Kies voor veiligheid via de vakman

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert?

Welke beveiliging er ook nodig is, een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing.

Kwaliteitsgarantie

Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

Eisen van verzekeraars

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf  kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk.

Kwaliteitsinspectie

De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk VEB Erkend Beveiligingsbedrijf krijgt jaarlijks een  inspectie/kwaliteitsbegeleiding. De resultaten van deze inspectie kunnen van invloed zijn op de VEB erkenning.

Eén aanspreekpunt

De VEB voorziet in een totaal beveiligingspakket met één aanspreekpunt: de vakman. Zo richt het VEB Erkende Installatiebedrijf zich op elektronische-, bouwkundige- en organisatorische maatregelen, alsmede op reactie cq opvolging, compartimentering en meeneembeperkende maatregelen.

Meldt het ons

Bent u tevreden, of heeft u wellicht een klacht over BTN-Eyesecurity beveiligingsbedrijf? Raadpleeg dan de klachten / complimenten pagina.  Heeft u een vraag die niet bij de veel gestelde vragen staat vermeld? Neem dan telefonisch of per mail contact op.