Beveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van BTN-EyeSecurity willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. Denk aan camerabeveiling, inbaakbeveiliging, brandbeveiliging en terreinbeveiliging. Wij zijn landelijk Erkend VEB Beveiligingsinstallateur. Kies voor beveiligingstechniek BTN EyeSecurity.

Beveiligingstechniek met VEB Kwaliteitsgarantie

ls bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van een beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

beveiligingstechniek met VEB erkend beveiligingsbedrijf

Eisen van verzekeraars beveiligingstechniek

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. De wet stelt ook eisen aan een beveiligingsbedrijf, uiteraard voldoet een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf hieraan. Uw vakman kan u met elk beveiligingsvraagstuk adviseren.
Vragen? Neem dan contact met ons op!