Beveiligingssystemen, zakelijk en particulier

Met een goed alarmsysteem beveiligt u zich het beste tegen inbraak. Bij BTN-EyeSecurity bent u verzekerd van een vakkundige inbraakbeveiliging.
Van woonhuis tot complex bedrijfspand: wij doen het allemaal! 

Overname systemen en contracten

Overname bestaande beveiligingssystemen = geld besparen en betere service!
Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs zijn wij in staat om bijna alle bestaande inbraaksystemen voor u te onderhouden en eventueel over te nemen van uw huidige installateur.

Mail ons een foto van uw huidig bedieningspaneel, of bel 088 – 888 7 666 voor een vrijblijvende afspraak. U hoort meteen of wij uw systeem kosteloos kunnen overnemen. Geld besparen begint dan meteen! Dit geldt ook voor uw lopend contract bij uw huidige meldkamer!

Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden neemt o.a. de kans op woninginbraken toe, met name ook zo rond de feestdagen. De politie zal in deze maanden actiever aanwezig zijn, echter ‘de successen zijn veelal zelf te behalen of juist door samenwerking’.

Ben daarom alert op verdachte situaties en personen. U kent uw buurt het beste en weet wat afwijkt van het normale. Ziet u iets verdachts, bel dan altijd 112. Noteer kenteken en signalement en geef deze door aan de politie. Daarnaast kunt u zelf met eenvoudige maatregelen de kans op een inbraak sterk verkleinen. Wij hebben voor u een aantal tips bij elkaar gezet welke wij u graag kosteloos overhandigen. Wilt u graag dat wij bij u aankomen voor een SafetyCheck neem dan contact met ons op via 088 – 888 7 666.

Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte! Als het geen spoedgeval is, kunt u de politie bereiken via 0900 – 88 44.

Wat kunt u zelf doen?

Wist u dat u uw woonhuis al elektronisch kan beveiligen met onze starterskit. Met deze alarmkit kunt u bijvoorbeeld al uw gang, woonkamer en keuken voorzien van detectie. Het systeem wordt aangesloten op uw internetverbinding en schakelingen en meldingen gaan gewoon via een app op uw smartphone!