Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden neemt o.a. de kans op woninginbraken toe, met name ook zo rond de feestdagen. De politie zal in deze maanden actiever aanwezig zijn, echter ‘de successen zijn veelal zelf te behalen of juist door samenwerking’.

Ben daarom alert op verdachte situaties en personen. U kent uw buurt het beste en weet wat afwijkt van het normale. Ziet u iets verdachts, bel dan altijd 112. Noteer kenteken en signalement en geef deze door aan de politie. Daarnaast kunt u zelf met eenvoudige maatregelen de kans op een inbraak sterk verkleinen. Wij hebben voor u een aantal tips bij elkaar gezet welke wij u graag kosteloos overhandigen. Wilt u graag dat wij bij u aankomen voor een SafetyCheck neem dan contact met ons op via 088-8887666.

Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte! Als het geen spoedgeval is, kunt u de politie bereiken via 0900-8844.

Wat kunt u zelf doen?

Download hier onze beveiligingstips.

Wist u dat u uw woonhuis al elektronisch kan beveiligen met onze starterskit. Met deze alarmkit kunt u bijvoorbeeld al uw gang, woonkamer en keuken voorzien van detectie. Het systeem wordt aangesloten op uw internetverbinding en schakelingen en meldingen gaan gewoon via een app op uw smartphone!