Kan mijn vader/moeder nog alleen thuis zijn? Waar is mijn kind? Kan mijn medewerker alléén werken? Wilt u weten waar uw cliënten zijn?

PANIEKSOS is een 24/7 dienst in combinatie met een compacte en draagbare PANIEKSOS-knop inclusief ‘locater’. PANIEKSOS heeft functionaliteiten als het versturen van een (hulp-) oproep/melding, plaatsbepaling d.m.v. GPS als ook 2-weg spraakverbinding welke eenvoudig kan worden geactiveerd, met slechts één druk op de alarmknop. Tevens is de locatie van de persoon-in-kwestie/PANIEKSOS-knop via een sms exact te bepalen, alsmede de snelheid en hoogte maar ook de batterijstatus van dit draagbaar waterbestendig apparaatje.

PANIEKSOS is o.a. toepasbaar voor:

  • Hulpbehoevenden
  • Ouderen / thuiswonend / dementerend
  • Kinderen
  • Persoonlijk alarmsysteem
  • ‘Alleenwerkers’ (bijv. medewerkers buitendienst)
  • Buren waarschuwingssysteem (max. 4)
  • (Zorg)organisaties t.b.v cliënten
  • Voertuigen, boten, bagage, etc.

De gebruiksvriendelijke PANIEKSOS-knop is geschikt voor personen van alle leeftijden, een 24/7 hulplijn is dus ter beschikking, gewoon omdat het kan! Een geruststellend idee voor iedereen! Met PANIEKSOS traceert u wereldwijd (mits netwerkdekking) alles wat u lief is.

Onze dienstverlening / tarieven voor PANIEKSOS
PANIEKSOS is een dienst waarbij u v/a maandelijks €20.-betaald incl. sim/telefoonkosten. Tevens is er een (alleen na akkoord opvolgingspersonen/instantie of politie) back-up ‘last known location’ beschikbaar. Voor meer info over mogelijkheden en tarieven informeren wij u graag.

Zorgeloos bereikbaar: Wij adviseren onze zorgeloos-bereikbaar sim-abonnement basis van Fair Use Policy. Daarnaast bieden wij optioneel een professionele alarm-opvolgingsdienst aan. Deze alarm-opvolgingsdienst is 24/7 telefonisch bereikbaar en kan desgewenst ter plekke komen. Graag informeren wij u hierover. Uiteraard kan de ‘paniekmelding’ ook naar uw naasten doorgezet worden.

Meer informatie nodig? Bel 088-8887666 of stuur een email mailto:info@btn-eyesecurity.nl

 

PANIEKSOS, een gerust gevoel!