Waarom stopt ISDN per 1 september 2019?
Om u de beste telefoondiensten aan te bieden is besloten om de dienstverlening van het ISDN-netwerk per 1 september 2019 te stoppen. ISDN wordt volledig vervangen door internetbellen, ook wel bekend als VoIP. Met de alternatieven voor het ISDN-netwerk gaat u een nog betere kwaliteit ervaren. In de meeste gevallen zijn deze ook goedkoper dan ISDN. Wij informeren u graag hierover!

Het alternatief voor ISDN: VoIP
Dankzij de introductie van VoIP neemt het gebruik van ISDN sterk af. Met VoIP ervaart u een betere belkwaliteit en meer communicatiemogelijkheden. VoIP is ook extra voordelig aan te vragen bij een internet abonnement of als los product. Met VoIP kunt u ook eenvoudig het aantal gebruikers, telefoonnummers en opties aanpassen. Zo hebt u meer vrijheid en mogelijkheden dan via het ISDN-netwerk.

En uw alarmsysteem dan?
Vanwege het wegvallen van ISDN zal ook uw alarmsysteem moeten worden aangepast. Veel alarmdoormelders/kiezers en oudere beveiligingssystemen zijn nog analoog. Het gebruik van moderne digitale DSL- en IP-netwerken is geruime tijd de standaard voor alarmdoormelding. Een Alarm IP-converter (v/a €299.–) zorgt voor de omzetting van analoge signalen naar IP-geschikte digitale signalen. Het kan ook zijn dat  u uw alarmsysteem wenst te vervangen, waarbij automatisch de juiste alarmdoormelders/kiezers al ge-integreerd zijn. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en bel 088-8887666 of kom even langs bij ons kantoor aan De Gruisdonk 45 te Venlo-Blerick.

Bent u nog geen klant bij ons? Geen probleem, u kunt kosteloos overstappen waarna wij u graag een mooie aanbieding maken n.a.v bovenstaand.