U heeft al een alarmsysteem met of zonder meldkameraansluiting? Wellicht bent u hierover tevreden echter loont het zich toch om eens verder te kijken, o.a.kunt u jaarlijks geld besparen terwijl de dienstverlening minimaal gelijkwaardig blijft. Velen weten dit niet en daarom bieden wij deze dienst aan. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. overname van vele bestaande beveiligingssystemen, daarbij kunt u bij uw huidige meldkamer aangesloten blijven indien gewenst.

Hoe gaat dit te werk?
Bel ons vrijblijvend voor een (korte) afspraak, of mail een foto van uw bediendeel van het alarmsysteem. U krijgt vrijwel meteen te horen of u kunt overstappen, kosteloos wel te verstaan. Mogelijk heeft u al betaald tot eind van dit jaar, wij brengen u daarom geen extra kosten in rekening.

Wij zijn een erkend beveiligingsinstallateur met kantoor in Venlo-Blerick. Wij regelen graag voor u al uw beveiligingszaken, van brandblusser/onderhoud t/m overname- en verzorging van complete beveiligingssystemen!  Wij bieden u een scherpe prijs tegen de beste kwaliteit. Wij doen zaken met een lange termijn visie en wederzijds vertrouwen!

Neem contact op

  [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Een professioneel alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand?

  Waarom een alarmsysteem bij BTN EyeSecurity?

  Beveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van BTN-EyeSecurity willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.

  Scherpe tarieven, transparant en duidelijk!

  Wij bieden u onze diensten aan tegen zeer concurrerende tarieven, zowel voor onze technische beveiliging als wel ook alle aanverwante diensten.

  Overname & Onderhoud

  Uw bestaande contracten en beveiligingssystemen kunnen wij overnemen waarbij wij het preventief onderhoud op uw systeem kunnen waarborgen. Informeer naar de mogelijkheden.

  24/7 bereikbaar

  De juiste service verlenen is belangrijk. Onze meldkamer(s) zijn 24/7 bereikbaar, daarnaast kunt via diverse communicatie-kanalen een beroep op ons doen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Meer informatie?

  Bel nu 088 - 888 7 666

  Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Meer informatie

   [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]