Veiligheid voor u en uw gezin. Toezicht op uw eigendommen als u er niet bent en direct hulp in een noodsituatie. Dat kan met een slim alarmsysteem eventueel aangevuld met 24/7 alarmcentrale/meldkamer en optioneel met alarmopvolging. In tegenstelling tot andere alarm-aanbieders bent u bij ons níet verplicht  deze extra diensten af te nemen en bespaart u zich al gauw zo’n €35.- per maand. 

Bent u op zoek naar een betaalbaar alarmsysteem aangepast aan uw behoeften? Kies dan voor onze modulaire (semi) professionele (draadloze) alarmsystemen.

(knop)PROFESSIONEEL (knop)SEMI-PROFESSIONEEL

  24/7 bereikbaar

  De juiste service verlenen is belangrijk. Onze meldkamer(s) zijn 24/7 bereikbaar, daarnaast kunt via diverse communicatie-kanalen een beroep op ons doen!

  Overname & Onderhoud

  Uw bestaande contracten en beveiligingssystemen kunnen wij overnemen waarbij wij het preventief onderhoud op uw systeem kunnen waarborgen. Informeer naar de mogelijkheden.

  Scherpe tarieven, transparant en duidelijk!

  Wij bieden u onze diensten aan tegen zeer concurrerende tarieven, zowel voor onze technische beveiliging als wel ook alle aanverwante diensten.

  Meer informatie?

  Bel nu 088-8887666

  Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Meer informatie

   [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]