Gratis sauna entree bij SPAWellness Lomm

Als (vaste) klant van BTN-EyeSecurity profiteert u tijdelijk van deze mooie  aanbieding en kom dus even lekker tot rust bij SPAWellness Lomm, dé sauna voor een dagje vakantiegevoel.  De gehele dag gratis toegang  tot dit schitterende complex in Lomm om volledig te ontspannen en tot rust te komen. Geef gespannen spieren en een onrustig hoofd wat welverdiende rust en maak kennis met SPAWellness Lomm. Ontdek deze prachtige sauna, laat je verwennen en kom volledig tot rust.

Het complex beschikt over 6 grote sauna’s, namelijk de rozensauna, Finse sauna, infraroodsauna, opgietsauna, kleurensauna en loungesauna. Er zijn meerdere baden aanwezig zoals onder andere het zwembad, natuurbad, dompelbad, voetenbad, caldariumbad, meerdere bubbelbaden, Turks stoombad en er worden dagelijks diverse opgietingen verzorgd.

Tevens is er een restaurant en serre aanwezig waar je a la carte kan eten met een ruime keuze aan gerechten. Een heerlijke lichte ruimte met bar, restaurant, een knusse open haard hoek en een loungegedeelte. Wilt u liever binnen relaxen, dan kunt u op de bovenverdieping in de Mysteryroom heerlijk relaxen op één van de hangbedden of lekker slapen in de rustruimte met de bedden.

Maak kennis met deze sauna parel uit Lomm en geniet van een compleet dagje uit bij SpaWellness, aangeboden aan al onze (vaste) klanten van BTN-EyeSecurity. Gewoon omdat het kan!

Veel plezier!

 

Deze actie geldt voor alle klanten welke een factuur ontvangen in de maanden januari, februari, maart en april 2019. Voorwaarden zie email welke u ontvangt van ons in Q1.