Hikvision is de grootste fabrikant van producten en oplossingen voor cameratoezicht ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in videosurveillance technologie en het ontwerpen en fabriceren van een complete serie innovatieve CCTV en videosurveillance producten. Het aanbod aan producten varieert van camera’s en NVR’s tot video management software. Hikvision beschikt over ‘s werelds grootste R&D-team en state-of-art productiefaciliteiten; beiden geven klanten van Hikvision het voordeel van wereldklasse producten die zijn ontworpen met geavanceerde technologie. Hikvision investeert jaarlijks 7 procent van de inkomsten in R&D om innovatie en verbetering van producten te garanderen.

Uiteraard is BTN-EyeSecurity Officieel Dealer Partner bij Hikvision. Wij leveren alle modellen camera’s welke bestemd zijn voor de Europese Markt. Onze prijzen zijn zeer scherp, en vaak concurrerend met webwinkels. Daarnaast geniet de klant van onze service en kwaliteit.

Slimme Camera’s
Intelligente camera’s kunnen veel waardevolle informatie leveren. Zeker wanneer de camerabeelden worden gecombineerd met informatie uit andere systemen. Het is dan ook niet voor niets dat camerasystemen steeds vaker ook worden ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Toen Video Content Analyse (VCA), Intelligente Video Analyse (IVA) of gewoon ‘een slimme camera’ ruim 10 jaar geleden werd geïntroduceerd, dachten we dat dit veel security systemen overbodig zou maken. Inmiddels kennen we allemaal de enthousiaste verkoopverhalen en demofilmpjes, maar weten we ook dat de verwachtingen en de werkelijkheid – vooral in het begin – behoorlijk van elkaar verschilden. Toch is het aantal toepassingen van slimme camera’s enorm toegenomen.

Vandaag de dag zijn veel IP-beveiligingscamera’s standaard voorbereid op of zelfs uitgerust met VCA. Bovendien is de werking van de intelligente camera’s flink verbeterd, mede doordat de processors sneller zijn geworden. In veel gevallen wordt de analyse al in de camera gedaan waardoor er geen aparte zware servers nodig zijn om de beelden centraal te analyseren. Dankzij deze ontwikkelingen worden intelligente camera’s nu breed en succesvol toegepast. Thermische camera’s, lijn-detectie, gezichtsherkenning, etc. etc. vrijwel alles is mogelijk….. de vraag is alleen…. heeft u het nodig en wat is uw budget?

Advies en eventueel training nodig? Bel ons vrijblijvend 088-8887666